{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Razmatranje prijedloga zakona o graničnoj kontroli

F
4.6.2009. u 07:15
0
1
Razmatranje prijedloga zakona o graničnoj kontroli
0
Razmatranje prijedloga zakona o graničnoj kontroli
Foto: Sarajevo-x.com
Vijeće ministara BiH razmatrat će danas na redovnoj sjednici u Sarajevu prijedloge zakona o graničnoj kontroli i zakona o kontroli kretanja oružja i vojne opreme, čiji je predlagač Ministarstvo sigurnosti BiH.
Prema najavi bit će razmatran i Prijedlog odluke o obavezi međusobnog usklađivanja entitetskih, kantonalnih i propisa Brčko Distrikta BiH o oružju i njihovom usklađivanju s međunarodnim aktima.

Planirano je i izjašnjavanje o Nacrtu zakona o sprječavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti, te Nacrtu zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.

Bit će razmatran i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o imunitetu BiH, kao i nacrti zakona o izmjenama Zakona o Sudu BiH i Zakona o Tužilaštvu BiH.
Također, na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o državnoj himni BiH.

Vijeće ministara BiH danas će održati i tematsku sjednicu posvećenu integracijama BiH u NATO.

Tako će biti razmatran i Prijedlog komunikacione strategije BiH u NATO integracijskom procesu, Izvještaj o realizaciji Individualnog partnerskog akcionog programa BiH za period januar - mart 2009. godine, te Informacija o trenutnom statusu Individualnog partnerskog programa BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: