{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ratifikovati ugovor sa Vatikanom

S
15.6.2010. u 19:24
0
1
Ratifikovati ugovor sa Vatikanom
0
Ratifikovati ugovor sa  Vatikanom
Komisija za spoljne poslove Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH dala je pozitivno mišljenje i preporuku Predstavničkom domu za davanje saglasnosti za ratifikovanje ugovora BiH i Vatikana o dušebrižništvu katoličkih vjernika, pripadnika Oružanih snaga BiH.
Na sjednici je dato pozitivno mišljenje i preporuka Predstavničkom domu BiH za otkazivanje davanja saglasnosti za ratifikovanje Evropske konvencije o zaštiti arheološke baštine, koja je usvojena u Londonu 6. maja 1969. godine, saopšteno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

Dato je pozitivno mišljenje i preporuka Predstavničkom domu BiH za ratifikovanje sporazuma Savjeta ministara BiH i Vlade Francuske o saradnji u oblasti unutrašnje bezbjednosti.

Članovi Komisije dali su pozitivno mišljenje i preporuku Predstavničkom domu parlamenta BiH za davanje saglasnosti za ratifikovanje Protokola o vodi i zdravlju uz Konvenciju o zaštiti i korištenju prekograničnih vodotoka i međunarodnih jezera iz 1992. godine.

Primljeni su k znanju materijali, koji se odnose na informacije i izvještaje sa sastanaka u vezi spoljnopolitičkih aktivnosti Parlamentarne skupštine BiH, navodi se u saopštenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: