Rasprava o neredima na sportskim takmičenjima

S
Sarajevo-x.com
29.12.2008. u 08:15
0
0
Rasprava o neredima na sportskim takmičenjima
0
Rasprava o neredima na sportskim takmičenjima
Vijeće ministara BiH danas će na sjednici razmatrati Prijedlog državne strategije za rad na predmetima ratnih zločina, a između ostalih vodiće se rasprava o izvršenju krivičnih sankcija i o neredima na sportskim takmičenjima.
Na sjednici će biti razmatrani nacrti zakona o izmjenama i dopunama Zakona o spoljnotrgovinskoj politici BiH i o izmjenama i dopunama Zakona o konkurenciji, kao i nacrti zakona o spoljnotrgovinskom prometu proizvoda i usluga od strateške važnosti za BiH, o javnim nabavkama i o postupku zaključivanja i izvršavanja međunarodnih ugovora, prenosi FTV.

Ministri će u formi nacrta razmatrati izmjene i dopune Zakona o službi u Oružanim snagama BiH, izmjene i dopune Zakona o odbrani BiH, te zakona o prijevozu opasnih materija i o poštanskom saobraćaju BiH.

Na dnevnom redu su i nacrti zakona o okviru devizne politike u BiH, o finansijskom lizingu, o izmjenama i dopunama Zakona o osnivanju Izvozno-kreditne agencije BiH. Bit će razmatrani prijedlozi zakona o izmjenama i dopunama Zakona BiH o izvršenju krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera, o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima BiH, te Prijedlog zakona o sprečavanju nereda na sportskom takmičenju.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: