Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha pa ko ga je dovezao neka ga izmjesta i unistava valjda. A ne jos sad placati nekome za to. Joooooj zemlje gdje zivim.
@Didic pa ocito vladajucim i odgovara da bacis, jer ce onda svog amidzica, daidzica, ili koga vec masno platiti da ga sklone
,,Krom reciklaža ,, privatna firma ,uvezla i uzela pare od Italijana a oni raspisali tender za uništavanje tog istog otpada i to će platiti iz državne kase. Ovdje niko nije normalan.
Takva je i država. Kad će tender za politički otpad?
Ako se već zna ko je to sve prouzročijo, zašto tender? Valjda ima još neki zakon.
Neko je lud u ovome sistemu. Ili sistem pravi ludim ovaj narod
Koštaće ih više izmještanje nego uvoz. Izmještanje će se platiti državnim novcem-'narodnim novcem' a ko će platiti štetu uzrokovanu nepodobnim službenicima koji nemaju ni česticu etike, morala, pravde, i slobode za svoj narod?
Jedino sta nedostaje u ovom crnjaku je da se ista ciganskafirma koja je uvezla i ostavila smece, sada prijavi i dobije konkurs da ga unisti. Zona Sumraka.
@GoriKufer1 pa i bice tako nekako ocito
Pa jel se zna ko ce biti odgovoran, lik uzme lovu i onda drzava sanira nastalu stetu od nasih para.
Pozz za Dušicu i Jelenu (SRNU) 😉
A onaj u Bihaću? Njega ne treba uništavati?
Država otpada i korupcije očekuje kandidaturu za eu do polovine iduče godine. Hahaha
Nek daju meni 5 mil eura, ja ću ga izmjestiti i uništiti. Ne bojim se korone