BiH
5

Raguž u Vitezu: Europska BiH je moguća

FENA
"Dosta je politika koje pred svake izbore krivce traže u Sarajevu ili Banjoj Luci", kazao je predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž na predstavljanju programa i kandidata HDZ-a 1990 u etno selu Čardaci u Vitezu.

"Ovako više ne ide! Vrijeme je da podvučemo crtu i krenemo u promjene", kazao je nositelj liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Drago Džambas, koji je pozvao sve nazočne da izađu na izbore i izaberu one koji znaju, mogu i hoće, saopćeno je iz HDZ-a 1990.

"Zna se tko je vladao Bosnom i Hercegovinom posljednjih 20 godina. Oni koji su narod raselili, gospodarstvo devastirali – a sada bi nudili kojekakve odgovore", dodao je nositelj liste za Skupštinu SBK Anto Bilić, te pozvao glasače da na predstojećim izborima "svoje povjerenje daju opciji koja ima viziju, odgovornost i odlučnost, a to je HDZ 1990".

U svom obraćanju predsjednik stranke i kandidat za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž kazao je kako je vrijeme negativne prakse odlazaka, egzodusa i sukobljavanja završilo.

"Svima onima koji govore o odcjepljenjima, o nemogućnosti europskih integracija i neodrživosti Bosne i Hercegovine, želim poručiti s ovoga mjesta kako je moguća i kako će biti demokratska, europska, jednakopravna, zaposlena Bosna i Hercegovina", kazao je Raguž.

Dodao je kako su nacionalne teme bitne, ali da se mora živjeti.

"Naša politika neće manipulirati nacionalnim temama. One jesu bitne, ali moramo živjeti! Dosta je bilo skrivanja iza tih tema, vrijeme je investicije, nova radna mjesta", kazao je Raguž, navodi se u priopćenju.