|

Radončić s mora poručio: Kraj ljeta, sada se valja vratiti redovnim obavezama

Radončić s mora poručio: Kraj ljeta, sada se valja vratiti redovnim obavezama
315
A. D.
15.9.2019. u 20:18
142
komentara
315

dijeljenja
Radončić s mora poručio: Kraj ljeta, sada se valja vratiti redovnim obavezama
Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić objavio je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se nalazi za volanom glisera kojim upravlja na moru. Uz fotografiju je objavio i prigodnu poruku.
"Porto Montenegro. Kraj ljeta. Sada se valja vratiti redovnim obavezama i nadoknaditi vrijeme provedeno na odmoru", poručio je Radončić.

Inače, poznato je da Radončić upravo u Porto Montenegru ima nekoliko nekretnina te da češće koristi priliku da se odmori u ovoj luksuznoj marini u Crnoj Gori.

Radončićev SBB je u koaliciji sa SDA i DF-om, no i dalje je dio šestorke u Kantonu Sarajevo. Posljednja Radončićeva politička poruka odaslana je javnosti 4. septembra nakon njegovog sastanka sa liderom SDP-a Nerminom Nikšićem.


Tada je Radončić poručio da bez izmjena u sistemu glasanja i brojanja njegova stranka neće izaći na lokalne izbore.

"Danas sam razgovarao sa predsjednikom SDP-a gospodinom Nerminom Nikšićem. Obojica smo se složili da na lokalne izbore uopće ne treba učestvovati ako se prije toga ne obezbjedi elektronsko glasanje i da glasači ostave svoj otisak prsta", napisao je tada Radončić.

On je dodao da je to jedini način da mrtvi više ne mogu glasati te optužio vladajuću stranku da je svoje najvjernije članove na proteklim izborima stavljala u biračke odbore.
Prijavi grešku


Komentari (142)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...