Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni kud su se uzdigli!? Pandemija! Svugdje u svijetu bolje zdravstvo nego kod nas. Pomrijecete ovdje ko i mi, jos ako nam sta donesete dzaba se cuvamo koliko mozemo!
A cisto sumnjam da ste tamo gdje jeste pod vedrim nebom!
Svaka cast gospodinu Radončiću koji je pokzao da se moze kad se hoce sve zavrsiti u ovom ludilu od sistem!Da se ne mora samo blokirati i krasti!Respect🇧🇦💙
Pare takođe ne šaljite. Isto će u karantin 15 dana...
Ministre g. Radoncicu bujrum u Austriju, imas i iche i piche, bujrum, imam dva stana, jedan je prazan, samo komotno, sva te gotiva cheka.
Bas tako nema potrebe da iko dolazi dok se situacija ne smiri.
Ma daj. Kod nas svaki dan u ulicu stizu gastarbajteri. Gdje je to zatvoreno? Nahorevska ulica
to on moze srati po crnoj gori u BOSNI ne moze
Svaka čast kako radite svoj posao
Podrška najboljem ministru
NE ZNAM SAMO ODAKLE ČOVJEKU OVOLIKO VOLJE I ELANA DA RADI. ZNAMO SVI KAKVI SU NAM SISTEMI A RADONČIĆ SVOJ POSAO OBAVLJA NAJBOLJE ŠTO SE MOŽE. SVAKA ČAST.👏
Bravo Ministre Scepo. Jos zaustavi i posiljke novca sto glupa dijaspora salje rodbini preko Western Union i ostalih bankovnih pomagala. Kad je bal, neka je maskenbal. Da je dijaspora pametna, pa da “promasi” jedno dvije sezone doci u BiH, da pocrkamo ko pacovi. Ali dostojanstveni, u borbi protiv pandemije.
Puna podrška za Vas neiscrpni rad
Tako je ministre,odmah u šator.Sta su se nadigli dolaziti
Podrška ministre Radoncicu
Vidi, odakle njega?
ne treba govoriti da ne dolaze proglasiti jos jednom strogi karantin nema ulaska u drzavu gdje ce u PM
Sabija i Bake su krivi zbog ovog stanja
Sbb🍀💙