BiH
0

"Radom za boljitak": Skratimo rubrike crnih hronika

FENA
"Zbog učestalih prometnih nesrećama i katastrofalnoga stanja prometnica u naselju Kahrimani kod Hadžića, osjećamo moralnu i svaku drugu potrebu reagirati i skrenuti pozornost mjerodavnim institucijama na više nego ozbiljan problem u prometu na ovome dijelu Sarajevskoga kantona", stoji u priopćenju za javnost hadžićkoga Općinskog povjerenstva Narodne starnke Radom za boljitak.

"Pozivamo Ministarstvu unutarnjih poslova Sarajevskoga kantona da u sklopu svojih svakodnevnih obaveza obrati više pozornosti na dio Magistralne ceste M-17 koji prolazi kroz općinu Hadžići.

Konkretno, predlažemo pripadnicima ovog MUP-a da pooštre kontrolu sudionika u prometu, a posebno na pridržavanje prometnih propisa i tehničku ispravnost vozila.

Posebnu pozornost treba posvetiti motociklistima jer su u posljednje vrijeme prometnice oko Hadžića pretvorili u svoja trkališta.

Apeliramo na Ministarstvo prometa i veza Sarajevskoga kantona i Direkciju za ceste da što prije provedu reviziju postojeće i postavljanje nove prometne signalizacije, a posebno na dijelu M-17 koji prolazi kroz općinu Hadžiće, stoji u priopćenju Općinskoga povjerenstva Hadžići Narodne stranke Radom za boljitak.