{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Radom za boljitak": Skratimo rubrike crnih hronika

F
13.9.2007. u 12:03
0
0
"Radom za boljitak": Skratimo rubrike crnih hronika
0
"Radom za boljitak": Skratimo rubrike crnih hronika
"Zbog učestalih prometnih nesrećama i katastrofalnoga stanja prometnica u naselju Kahrimani kod Hadžića, osjećamo moralnu i svaku drugu potrebu reagirati i skrenuti pozornost mjerodavnim institucijama na više nego ozbiljan problem u prometu na ovome dijelu Sarajevskoga kantona", stoji u priopćenju za javnost hadžićkoga Općinskog povjerenstva Narodne starnke Radom za boljitak.
"Pozivamo Ministarstvu unutarnjih poslova Sarajevskoga kantona da u sklopu svojih svakodnevnih obaveza obrati više pozornosti na dio Magistralne ceste M-17 koji prolazi kroz općinu Hadžići.

Konkretno, predlažemo pripadnicima ovog MUP-a da pooštre kontrolu sudionika u prometu, a posebno na pridržavanje prometnih propisa i tehničku ispravnost vozila.

Posebnu pozornost treba posvetiti motociklistima jer su u posljednje vrijeme prometnice oko Hadžića pretvorili u svoja trkališta.

Apeliramo na Ministarstvo prometa i veza Sarajevskoga kantona i Direkciju za ceste da što prije provedu reviziju postojeće i postavljanje nove prometne signalizacije, a posebno na dijelu M-17 koji prolazi kroz općinu Hadžiće, stoji u priopćenju Općinskoga povjerenstva Hadžići Narodne stranke Radom za boljitak.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: