|

Radojičić: Koalicija SNSD-a i PDP-a u "kontroverznoj fazi"

Radojičić: Koalicija SNSD-a i PDP-a u "kontroverznoj fazi"
0
F
FENA
26.12.2007. u 15:53
0
komentara
0

dijeljenja
Radojičić: Koalicija SNSD-a i PDP-a u "kontroverznoj fazi"
Visoki funkcioner SNSD-a Igor Radojičić izjavio je danas da odnosi SNSD-a i Partije demokratskog progresa (PDP) prolaze "kroz jednu kontroverznu fazu i da ima obostranog nezadovoljstva po nekoliko osnova".
Radojičić je rekao u izjavi novinarima u Banjoj Luci da SNSD nije "bio baš sretan" kandidaturom lidera PDP-a Mladena Ivanića za predsjednika RS-a jer su ostale dvije stranke koje sa SNSD-om čine skupštinsku većinu, Socijalistička partija i DNS, podržali zajedničkog kandidata SNSD-a Rajka Kuzmanovića.

"PDP je istaknuo svog kandidata i neminovno je došlo do sudara u predizbornoj kampanji između SNSD-a i PDP-a, a u međuvremenu se pojavilo još nekoliko elemenata za raspravu, kadrovska pitanja koja su uvijek predmet debate, te ono što je Ivanić govorio u vezi s revizijom banaka", kazao je Radojičić.

On je kazao da će nakon praznika biti potrebno da predstavnici te dvije stranke razgovaraju te ocijenio da postoji osnov da se saradnja nastavi i da ti odnosi zbog svega što se dešavalo u međuvremenu ne treba da "puknu".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.