Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica, genocid u Srebrenici su fakti i presude koje su donesene na međunarodnim sudovima. Bratunac, parastosi, vojna groblja na kojima se obilježava stradanje srba, ispred spomenika na kojima piše:"pali u borbi za otadžbinu" ne može se nikako porediti sa masovnim ubistvima civila, nenaoružanih ljudi, genocidom. Ne miješaj babe i žabe!!!!!
@arci, oprala se MZ presudama,vas zatupljene sprcili na 23 %,Hrvatima dali drzavu,Srbima mnogo zla naneli, generalno mnogo sveta izginulo ,a vi se pozivate na ''presude''! Izazvali ste rat,pravili zlocine kao i druge strane,a ovamo nevini. U Potocarima su vasi sehidi,srpske zrtve koje nikada nisu pronadjene,vase koje prenosite kako bi napravili spomen obelezje!
@https://www.youtube.com/watch?v=WI7AFvRCIpA&feature=youtu.be Ti ''nenaoruzani '' su poginuli i leze u Potocarima. Zarobljenike nisu smeli streljati,a i to je bas cudno sto se tako desavalo,to je zlocin nad istim tim ''jadnim i nenaoruzanim''koji napravise zlocine po srebrenickim selima.Ta islamskoj marvi su ''specijalitet''najtezi zlocini na najvece hriscanske praznike.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
od danas ne placam pretplatu.....,
Kako mogu da ne placam ako mi dolazi uz racun za struju ? Na koji nacin da platim samo struju i gdje to moram uraditi
Koja budala jos to placa ? Ne placam od kada je uvedena i ne planiram ni dalje placati sve dok traze da im jedan konstitutivni narod placa a protiv njega najvise govore... Kakvi debili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E crni radoja, i mi ćemo te oplaviti u Republici Srpskoj! Nejma ti druge no da skočiš sa Babinog zuba da i mi sa Buloga vidimo. Jde pozdravi se sa čeljadima i kreni dok te nisu avlijaši uštrojili ko krmka... leti...
kaže Radoja nije nikome ništa zabranio: https://faktor.ba/bundles/websitenews/gallery/news/303365/thumbs/1000_1531414399radoja_-_pismo.jpg
Pa pa pretplata
Preporucio ili zabranio da se cvijet ne nosi, je jedno te isto. Ajd ti fino u sumu odakle si se i izlegao pa tamo preporucuj.
Sjetim ti se sire i uze familije Radoja, pa nastavi praviti paralele izmdju side i genocida.
Cvijet je nosio i novinar Dejan Petrović. Tako da je bilo i Srba koji su ga nosili. Jos je momak iz Srebrenice pa se kod njega nikad nije osjetila neprofesionalnost u izvjestavanju.
ko si ti da branis magarac jedan,citav svijet obiljezava ti se nasao zetoncic maleni izlizani
Nema ti vise povrta u Sarajevo nisi dobro dosa i ako istane na pozicije vise niko netreba placat RTV taksu hoce da naprvai srpsku televiziju mars napolje govnaru jedan cetnicki.
Niko te u Sarajevu dirnut' neće...Prije ćeš nastradat' u Banjaluci!!
Ko je to radoja pa da moze da brani ko ce sta nositi. Vlasi nastavljaju svoju politiku etnickog ciscenja i zastrasivanja bosnjaka
Covjek je u pravu. 100%
..u čemu?
Belmina bas briga... belmin vraca na posao logu...e moj belmine zena ti pije kafu sa loginom sestrom zato si ga i vratio nakon 10 g na posao.....
Na BBC se nise cvjetovi i obiljezja majmune
Koga su to Bošnje, osim verbalnih psovki i vrijeđanja, fizički povrijedile poslije rata? Svu mu familiju pobili, po logorima bili, silovali žene i pljuju po svemu Bošnjačkom, ali Bošnjo šuti i dalje ih naziva prijateljima. Zato ne beri brigu.
@sejtane, ne baljezgaj!
Kad pređu sa prijetnji na djela, sve u BiH će biti drugačije... Bojim se da ovako više ne može! Ovaj zabranjuje cvijet obični kao simbol na stradanje kolosalnih razmjera, a onaj balavac u Mostaru kliče četničku parolu a povodom pobjede treće zemlje za koju ga glupo roditelji uče da je njegova!!! Bože pomozi!!!