Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da ne moze entitet komandovati drzavi! Isto kao da Skåne regija uzme vlast i komanduje cijeloj Svedskoj! Radmanovicu ne prdi beze...snsd se ponasa kao da je entitet drzava, nece da moze!!!
Jel' ovo Radmanović pominje poštivanje ustava? Čovjek čiji šef svakodnevno piša po istom? Neka me neko uštine, mora da spavam!
Najgora dijagnoza koju ti mogu postaviti je da kazu da si srbin, ostalo je sve mala maca
Nebojša ne razumijem što kažeš da on (Bakir) ucjenjuje.Do duše I ne sjećaš se šta si potpisao prije 10 god. kada si imao 60 a sada imaš punih 70 I išao si u 80.Hajde to prije 10 god ,ALI sad nedavno tvoj šef nije tražio (uslov za formiranje nove vlasti) odlazak strani sudija
Bake ga ne vadi 💪💪💪
Ovo je težak krmak.
Dosta je bilo vaseg kocenja i rada na nazadovanju drzave BiH. Vise NIKADA necete vi vasu silu prosipat.
"Gospodine" Nebojsa jel se iz Bl, ili Beca javljate?
Ebem ti troličnu majku.