{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radmanović postao počasni građanin Banje Luke

F
16.4.2009. u 15:41
0
3
Radmanović postao počasni građanin Banje Luke
0
Radmanović postao počasni građanin Banje Luke
Nagrada "Ključ grada Banja Luka" s poveljom "Počasni građanin grada Banje Luke" bit će dodijeljena Nebojši Radmanoviću, članu Predsjedništva BiH, kao poseban vid priznanja za djela i rad u svim oblastima stvaralaštva.
Ovo su danas odlučili odbornici banjalučke Skupštine grada usvajanjem odluke o dodjeli nagrada i priznanja povodom 22. aprila - Dana grada.

Nagrada "Zlatni grb grada Banja Luka" bit će dodijeljena Petru Peri Peroviću za postignute vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti sporta.

Plaketu Grada dobit će: Gradski tamburaški orkestar Banja Luka - za izuzetna ostvarenja u oblasti kulture; Akcionarsko društvo „Čistoća" - za izuzetna ostvarenja u oblasti rada; Osnovna škola "Đura Jakšić" - za izuzetna ostvarenja u oblasti obrazovanja, te Udruženje građana "Prijatelji FK Borac" - za izuzetna zalaganja u promovisanju sporta.

Nagrada za izuzetna ostvarenja ide preduzeću Drvoprodeks - u oblasti privrede, a protojereju stavroforu Ratku Radujkoviću za izuzetna ostvarenja u oblasti kulture, humanosti i tolerancije; Draganu Davidoviću - u oblasti novinarstva i kulture; Saneli Živković - u oblasti novinarstva i za humanitarni rad (posthumno); Zoranu Dujakoviću - u oblasti inovacija i ispoljene hrabrosti; Dobrici Agatonoviću Agi - u oblasti kulture; Mihajlu Rakiti - u oblasti umjetnosti, te Jadranki Mudrenović - u oblasti medija.

Nagradu grada Banjaluka mladima dobit će Ana Komljenović - kao poseban vid priznanja za značajna ostvarenja u oblasti nastavnih i kulturnih aktivnosti; Aleksandar Pejaković - za značajna ostvarenja u oblasti kulturnih aktivnosti; Aleksandra Bilanović - za značajna ostvarenja u oblasti nastavnih i kulturnih aktivnosti; Omladinski savjet Banje Luke - za značajna ostvarenja u predstavljanju i zastupanju interesa mladih.

Skupština grada donijela je odluku da se uz Nagradu Grada mladima dodijeli i novčana nagrada, po 1.500 KM.

Nagrade će biti uručene 22. aprila, na svečanoj akademiji povodom Dana grada Banje Luke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: