{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radio Federacije: "Lupa" emisija za mlade

2.6.2003. u 13:33
0
0
Radio Federacije: "Lupa" emisija za mlade
0
Radio Federacije: "Lupa" emisija za mlade
"Ne rješavamo probleme, ali zato ukazujemo na njih" moto je "Lupe", emisije omladinskog programa Radija Federacije koju možete slušati svakog ponedjeljka od 17-19h.
Ono što odlikuje ovu emisiju je ponajprije specifičan i originalan koncept emisije. Prvi blok emisije posvećen je aktuelnim temama, iz ugla mladih. Gosti, zanimljive ankete mladih iz gradova BiH i drugi zanimljivi prilozi ono je što možete čuti u ovom dijelu.

Nakon toga ulazite u drugi blok emisije, koji je više opušten jer slijedi KOKTEL, muzički dio koji traje pola sata, uz 6 pjesama i specifičan komentar na njih.

Nakon koktela mali kviz u kojem trebate što brže izgovoriti teške riječi. Zatim slijede specifične vijesti: "OZBILJNE" vijesti, aktuelne vijesti iz Lupinog ugla, pune satire, ironije, sarkazma. Neobični događaji iz svijeta, Lupomagija i Mobilna telefonija su prilozi koje možete slušati do 19h.

Sve ovo je omogućeno uz specifičan način izražavanja ekipe koja priprema i vodi Lupu (Milica Bonar, Adela Galešić, Maja Sakić, Salih Musić, Enes Agić, Denis Toskić) pod uredničkom palicom Zlate Jurić i njene zamjenice Dalide Hadžić-Tulić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: