{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radikali RS-a traže smjenu Živkovića i Ivanića

F
28.11.2007. u 14:55
0
0
Radikali RS-a traže smjenu Živkovića i Ivanića
0
Radikali RS-a traže smjenu Živkovića i Ivanića
Srpska radikalna stranka Republike Srpske traži da predsjedavajući Predstavničkog doma Milorad Živković i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Mladen Ivanić podnesu ostavke jer nisu u stanju da brane interese RS-a.
Predsjednik radikala Milanko Mihajlica optužio je Živkovića i Ivanića za "nesposobnost" i da je to bilo vidljivo tokom jučerašnjeg neusvajanja poslovnika oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

On je na pres-konferenciji upozorio da se približava 1. decembar, dan kada će visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak nametnuti svoje odluke prema kojima će se u Parlamentarnoj skupštini BiH moći donositi zakoni preglasavanjem Srba.

Mihajlica je ponovio i optužbe protiv vladajućeg SNSD-a u RS-u, navodeći da Vlada RS-a ne želi da se do 11.decembra održi sjednica Skupštine.

Pojasnio je da sjednice neće biti prije održavanja prijevremenih predsjedničkih izbora, zato što Vlada RS-a nema odgovore na brojna pitanja koja bi proistekla u okviru rasprava o budžetu RS-a, o radu tužilaštava, o stanju u kome se nalaze penzioneri, izbjeglice i druge socijalne kategorije u RS-u.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: