{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radikali RS-a: I Amerikanci shvatili ponašanje SNSD-a

F
5.3.2008. u 15:39
0
0
Radikali RS-a: I Amerikanci shvatili ponašanje SNSD-a
0
Radikali RS-a: I Amerikanci shvatili ponašanje SNSD-a
Srpska radikalna stranka Republike Srpske ocijenila je danas da javno obznanjivanje američke administracije o uskraćivanju pomoći SNSD-u je samo potvrda da je projekt "Lažnog cara iz Laktaša", kako se navodi, američka ideja koja je nakon sluđivanja naroda na prošlim izborima definitivno propala.
Radikali RS-a u saopćenju navode da se "projekt instaliranja lažnog narodnog tribuna i podizanje njegovog parlamentarnog rejtinga s dva na 40 mandata u posljednjih 10 godina pokazao kao promašena investicija u nesolidnog partnera kome se ne može vjerovati".

U saopćenju SRSRS ističe da je "deset godina bilo potrebno američkoj administraciji da spozna s kim ima posla, za razliku od našeg naroda koji je već nakon dvije godine, uvidio da je sadašnjem režimu jedini prioritet on sam i tajkunska kamarila koja ga okružuje i podržava".

Ova stranka upozorava kontrolne organe u na nivou RS-a i BiH, a posebno službu revizije, kao i one koji su dužni da štite zakonitost, da neće moći izbjeći odgovornost za potpunu devastaciju ove zemlje nakon što izbori pokažu da je "car go".

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: