{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radikali RS-a: I Amerikanci shvatili ponašanje SNSD-a

F
FENA
5.3.2008. u 15:39
0
0
Radikali RS-a: I Amerikanci shvatili ponašanje SNSD-a
0
Radikali RS-a: I Amerikanci shvatili ponašanje SNSD-a
Srpska radikalna stranka Republike Srpske ocijenila je danas da javno obznanjivanje američke administracije o uskraćivanju pomoći SNSD-u je samo potvrda da je projekt "Lažnog cara iz Laktaša", kako se navodi, američka ideja koja je nakon sluđivanja naroda na prošlim izborima definitivno propala.
Radikali RS-a u saopćenju navode da se "projekt instaliranja lažnog narodnog tribuna i podizanje njegovog parlamentarnog rejtinga s dva na 40 mandata u posljednjih 10 godina pokazao kao promašena investicija u nesolidnog partnera kome se ne može vjerovati".

U saopćenju SRSRS ističe da je "deset godina bilo potrebno američkoj administraciji da spozna s kim ima posla, za razliku od našeg naroda koji je već nakon dvije godine, uvidio da je sadašnjem režimu jedini prioritet on sam i tajkunska kamarila koja ga okružuje i podržava".

Ova stranka upozorava kontrolne organe u na nivou RS-a i BiH, a posebno službu revizije, kao i one koji su dužni da štite zakonitost, da neće moći izbjeći odgovornost za potpunu devastaciju ove zemlje nakon što izbori pokažu da je "car go".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: