|

R&S proslavio 20 godina postojanja sa starim prijateljima

R&S proslavio 20 godina postojanja sa starim prijateljima
68
Sponzorisani članak
10.12.2016. u 15:53
0
komentara
68

dijeljenja
1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12
Uposlenici firme R&S d.o.o. su obradovali osobe treće dobi i proslavili 20 godina postojanja sa novim starim prijateljima u njihovim najboljim godinama.
Firma R&S iz Sarajeva, koja se već 20 godina uspješno bavi nabavom i distribucijom kancelarijskog i kompjuterskog materijala, je svoju godišnjicu uz veselu i toplu atmosferu proslavila sa starijim osobama.

Ovo je istovremeno bila proslava Nove godine u kojoj su željeli podijeliti sreću sa seniorima kojima posjeta i topla riječ znači mnogo i pokazati im da im je stalo do njih. R&S je posjetio "Gerontološki centar" Sarajevo, a stari prijatelji u centru nisu krili svoje zadovoljstvo zbog ovog ukazanog znaka pažnje. Tom prilikom su im uposlenici R&S uručili i prigodne poklone ispunjene dobrim raspoloženjem, veselim notama i toplim emocijama.

Ovom prilikom firma R&S je centru uručila prigodnu donaciju u vidu kreveta sa elektromotorom koji je prijeko neophodan za zbrinjavanje osoba treće dobi.
Pripadnici starije dobi s kojima nije bilo teško sklopiti prijateljstva su sa posjetiocima podijelili priče iz svoje mladosti i naučili ih pokoju zaboravljenu riječ ili izraz, te izrazili svoje brige i stvari koje ih usrećuju. Izjavili su da ih svaki razgovor u današnjim teškim vremenima dodatno usrećuje. R&S je zasigurno pripremio dobru zabavu za osobe 65+ i učinio dan njihovim.

Povodom posjete i druženja sa starijim osobama, Adnan Selmanagić, izvršni direktor firme R&S je izjavio: "Veliko nam je zadovoljstvo što smo svoju dvadesetogodišnjicu obilježili filantropski i na ovakav način. Mi kao porodična firma želimo da damo svoj doprinos i uljepšamo život našim seniorima makar na jedan dan. Isto tako želimo da budemo pozitivan primjer drugim firmama da daju svoj doprinos u pomoći starijima koji su ostali na marginama našeg društva. Imali smo super zabavu i druženje i hvala im na tome".

R&S je firma koja je osnovana 1996. kao mala porodična firma sa jasnom vizijom za budućnost. Danas, nakon 20 godina poslovanja, su jedan od vodećih uvoznika i kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.