{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Putnik vozača GRAS-a gađao komadom betonske žardinjere

Klix.ba
13.1.2015. u 15:01
79
119
Putnik vozača GRAS-a gađao komadom betonske žardinjere
79
Putnik vozača GRAS-a gađao komadom betonske žardinjere
Foto: Arhiv/Klix.ba
Na terminalu Ilidža je napadnut vozač autobusa inicijala K.I. koji je upravljao autobusom garažni br. 619 koji saobraća na liniji br. 27 Ilidža-Hrasnica.
Do napada je došlo danas u 13.35 sati nakon što je putnik N.N. prilkom ulaska u vozilo na stajalištu kod Osme osnovne škole "Amer Ćenanović" odbio da kupi kartu nakon čega mu vozač nije dozvolio da uđe i zamolio ga da se udalji što je putnik i učinio.

Nakon dolaska na terminal Ilidža vozač K.I. je izašao iz vozila kako bi preuzeo karte u službenim prostorijama GRAS-a, a u međuvremenu je i putnik N.N. stigao na isti terminal.

Putnik N.N. je komadom betonske žardinjere gađao vozača kojem je tom prilkom ozlijeđena desna ruka u predjelu lakta. Na sreću, radi se o lakšoj povredi. Očigledno je da je putnik N.N. sa namjerom da povrijedi vozača i došao na terminal Ilidža.

Ubrzo nakon poziva reagovali su pripadnici PU Ilidža i uhvatili počinioca ovog djela.

Ovo je još jedan u nizu napada koji je izvršen nad vozačima, kontrolorima i drugim službenim licima GRAS-a koji je za svaku osudu, a od nadležnih organa tražimo da počinioce ovakvih djela najoštrije kazne, saopćeno je iz press službe preduzeća GRAS.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: