{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi Korporativni Klub donatora u regionu

F
22.7.2008. u 10:33
0
0
Prvi Korporativni Klub donatora u regionu
0
Prvi  Korporativni Klub donatora u regionu
World Vision BiH, međunarodna humanitarna organizacija koja služi najsiromašnijoj djeci u svijetu i njihovim porodicama i zajednicama, i koja u BiH djeluje od 1994. godine, pokreće Korporativni klub donatora pod nazivom: “Naša djeca - bedemi Bosne i Hercegovine”.
Korporativni Klub, kao takav prvo je udruženje ove vrste u našoj zemlji i ima u cilju da kao mreža kompanija olakša život i izgradi bolju budućnost najugroženijoj djeci u BiH.

Finansiranje Korporativnog kluba vršit će se putem godišnje članarine, uz dodatnu mogućnost članova da se uključe u već postojeće projekte. Prikupljena sretstva će isključivo biti investirana u rekonstrukciju školskih ustanova. Članovi mogu postati kako domaće tako i strane male, srednje i velike kompanije.

World Vision BiH namjerava da ovim putem odgovori postojećem trendu domaćih kompanija da se uključe u projekte koje doprinose zajednici kako bi zainteresiranim stranama, to jest poslovnim parterima, uposlenicima, potrošačima itd. pokazali da su društveno odgovorne kompanije koje su predane zajednici u kojoj djeluju.

Ovih je dana uz pomoć portala Posao.ba pokrenuta kampanja povodom osnivanja kluba, u kojoj će biti uključene kako lokalne tako i regionalne TV i radio stanice te dnevne novine.

Portal Posao.ba, koji već petu godinu pruža besplatne usluge osobama koje traže posao i putem kojeg je oko 26.000 ljudi već pronašlo posao, kroz promociju ove inicijative pružit će svoju punu podršku Korporativnom klubu, navodi se u saopćenju World Visiona, a dodatne informacije mogu se pronaći i na web-stranici: www.worldvision.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: