{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvenstvo bez vuvuzela i uz Marjana Mijajlovića

S
25.6.2010. u 13:16
0
3
Prvenstvo bez vuvuzela i uz Marjana Mijajlovića
0
Prvenstvo bez vuvuzela i uz Marjana Mijajlovića
Na Trebeviću se u subotu održava "Prvenstvo Bosne i Hercegovine u kuhanju bosanskog lonca za novinare 2010" u organizaciji Udruženja građana "Natura".
Organizatori na trećem državnom prvenstvu očekuju učešće nekoliko desetina novinara iz redakcija koje djeluju na području cijele BiH, kao što je to bio slučaj i na prethodna dva prvenstva na Trebeviću.

"Najbolje novinare kuhare čekaju vrijedne nagrade, a za sve učesnike spremamo vrhunsko druženje. Jedna ekipa se sastoji od dva novinara ili novinarke, ali „sufleri“ i pomagači nisu zabranjeni", poručuju iz Udruženja "Natura" te osim novinara pozivaju i građane da posjete takmičenje koje se održava na parkingu kod nekadašnjeg odmarališta PBS, između "Prvog šumara" i Brusa.

Član žirija i voditelj manifestacije biće popularni sportski komentator i prijatelj "Nature" Marjan Mijajlović, dok će u žiriju uz predstavnike organizatora biti i predstavnici Općine Stari Grad koja podržava ovu već sada tradicionalnu manifestaciju koja osim druženja novinara promovira i Trebević kao novo-staro izletište kojem se Sarajlije lagano vraćaju. Vuvuzele su, bar na ovom prvenstvu, zabranjene.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: