Sarajevo
135

Promo / Prva useljenja u stambeni kompleks Veneto Otoka planirana su za kraj 2018.

Unioninvest Inženjering d.o.o. Sarajevo je tokom mjeseca aprila započeo izgradnju stambeno poslovnog objekta na Otoci (Sarajevo), kojeg čine 228 stambenih jedinica na dvanaest etaža i preko 2000 m2 poslovnog prostora u prizemlju i galeriji objekta.

U skladu sa redovnim izvještajima sa gradilišta, napredak radova prati planiranu dinamiku. Trenutno je angažovano oko 150 radnika koji rade na armirano betonskim, zidarskim i hidroizolaterskim radovima. Na objektu se mogu prepoznati prve stambene etaže s obzirom da je krajem mjeseca oktobra završeno armiranje i betoniranje ploče trećeg sprata. Ubrzo se očekuje i zastakljivanje fasade prizemlja i postavljanje drvene stolarije sa aluminijskim roletnama. Svi radovi obavljaju se u skladu sa najvišim standardima po pogledu sigurnosti i kvalitete izvođenja radova u oblasti građenja.

Prodajni tim Veneto Otoka krenuo je sa marketinškim i prodajnim aktivnostima sredinom godine. U prodaji su stambene jedinice Lamele B i C objekta, u kojim se nalazi 152 stana, kvadrature cca 50 – 120 m2 (jednoetažni stanovi) i kvadrature 132 – 274 m2 (dvoetažni stanovi).

"Procenat ostvarene prodaje u Lameli B i C objekta, upućuje na zaključak da kupci prepoznaju dugogodišnji rad Unioninvesta i svojim povjerenjem opravdali su uspjeh Veneto Otoka projekta. S obzirom da napredak radova prati planiranu dinamiku, sa radošču možemo najaviti da očekujemo prve stanare već krajem 2018. godine", najavljuju iz Unioninvest Inženjeringa.

Za više detalja posjetite web stranicu, ili kontaktirajte putem telefona: +387 (0) 33 567 432, 567 422, +387 (0) 62 814 831 ili putem e-maila: [email protected].