Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za situaciju u scu nije kriva Fortina Vlada ni sekunde. Kriva su Vlade Ks u periodu od 2001-2016, koje su pustilie Emira Kadrica da sahrani ustanovu. Morali su ga smijeniti po zakonu prcu godine negativnog poslovanja, a on je 4 mandata negativno poslovao
Dok je SDA vladala studenti nisu bili gladni. Čim su se komunisti i DIF-ovci vratili na vlast opet smo gladni. Normalno da će organizovati proteste. Ne znam kako Paušalka nije stid izaći pred njih i fol ih podržavati, a on lično kriv za njihove probleme. Napravili su neustavno ministarstvo visokog obrazovanja jer su nesposobni i sada studenti ispuštaju. Nesposobni ste podnesite ostavke Mtelovci!
Nova vlada se samo zali na nerad stare.. Toliko o sposobnosti Forte i njegovih prevrtanera 🤓
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za situaciju su krivi sami studenti koji žute od rata do sad i sve im je dobro dok im malo ne zafali za kafe. Studenti moraju biti pokretači svih promjena u društvu, a ne nepismena bagra koja nema empatije ni prema kome. Svaki dan ima sto razloga za proteste, a vi još nkad niste pokrenuli ni jedne...
Pocelo je pocelooo
Cuj tjeae krumpirom ehheheh.. a kaze Bongorno Bergamo vlada da je kriva sda sto nemate hrane ... nije nabavila prije 20 godina da imate sta jesti ...
Ostajte dole, sunce domaceg neba grijat vas nikad vise nece. Gorki su dole zalogaji hljeba, gdje dajidze nema, a Fadil vam se smije.
...u Njemackoj se mora raditi djeco moja draga,nema ispijanja kafa po citav dan i j*bavanja po studentskim domovima.
Ma idite, samo idite i je serite, bolje ce biti nama sto ostanemo....
Problem je BOLONJA. Prije na fakultetu je na godinu bilo 5 ispita plus izborni, a kako je došla ta usrana "Bolonja" broj se povećao na 11-12 ispita plus izborni. Što znači da su fakulteti upošljavali DUPLI kadar. Profesori zapošljavali svoje ljubavnice, djecu, rođake, a sve preko stranačke linije iz Ministarstva obrazovanja. Sad nema studenata a svi hoće masne platurine. NEĆE DA MOŽE!
Plus neće niko više da ide na državne fakultete zato što tamo sjede stranački profesori. Brojanje krvnih zrnaca, maltretiranje po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti, tjeranje studentica na seks ili da se donesu koverte pune para. Lično sam bio prisutan kada je Enes Durmišević otjerao sa fakulteta momka iz Lopara, kaže, šta ćeš ti ovdje, znaš li ti da sam ja u logoru bio, mrš u RS entitet. Momak 1995 godište. Sve je jasno!
PLATIŠ MESO,A DOBIJEŠ KROMPIR...A U PARLAMENTU U KUHINJI---PLATIŠ KROMPIR,A DOBIJEŠ MESO
JA SAM OBIČNI GRADJANIN ALI STVARNO ME SRAMOTA DA ČITAM OVAKO NEŠTO....ZNATE KAKO SE OVO ZOVE---OTIMANJE ZALOGAJA IZ USTA----STUDENTI PLATE SVOJIM PARAMA HRANU---A TE PARE ZAVRŠE KOD ONIH ŠTO IMAJU 5-10 HILJADA PLATU TJ.-U PARLAMENTU,A STUDENTI OSTANU GLADNI...NEVJEROVATNO
Fakultet političkih nauka u Sarajevu pokrenut će disciplinski postupak protiv predstavnika studenta smještenih u Studentski centar Sarajevo Kenana Velagića, jer je krivotvorio potvrdu o tome da je prvi put upisan u prvi semestar drugog ciklusa studija.
Predstavnik studenata se postavlja po stranackoj liniji tj. podobnosti nevezano u kojoj je stranci.Studenti koji samo studiraju i zele se vrhunski obrazovati nemaju vremena za te neke organizacije i sl.Njihov cilj je da sto prije zavrse i pokusaju da ostvare svoj zivot nezavisno od roditelja.
Sa sve sto vam se desava zasluzeno je. Studenti su postali klimoglavca i pasivna grupa društva koja ocekuje neke promjene bez da krcom mrdne. Ja se ne sjecam nekog masovnije studentskog otpora koji bi trebao da je redovan i u normalnim uslovima. Kovasje6e zasluzi li ste!
SRAMOTA !!!
Zahiragićeva pojava na skupu pokazuje da je ovo SDA skup!
Od 2017.te do dan danas niti jedna vlada ks, nije kriva za stanje u scu. Krivica lezi u vladama koje su bile u periodu 2001.-2016.ta koje su nijemo posmatrale eklatantan primjer nedomacinskog odnosa kadrica koji je 16 godina poslovao negativno i sahranio ustanovu
Forto kaze evo vam djeco krompir.