Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir podbuho pa ga ne mogu prepoznat , 😅😅😅😅
U biti protest se svodi npr: na to da neki kvazi lik koji je bošnjak a prestavlja se kao hrvat i dalje može biti na državnim jaslama od 5000 KM mjesecno. Čista borba za fotelje.
procentualno , najviše gu3ica u foteljama ima hadeze , ☝️
Vidi mi SDA-ovaca koji se furaju da su građani. Ode sve u p.m. Ajmo sada navalite Bakirovi botovi. Morate zaradit za sendvič.
To je protest samo jednog dijela građana samo bošnjaka.
Došlo vrijeme da nam se obije o glavu ona Potpiši Alija da je ko avlija. Tako će na kraju i biti, malo veća avlija. Na žalost.
95% svih ovih komentatora ne zna koliko je 7x8 Al zato sve ostalo znaju.
Čudimo se, jadni li smo, eto kolko smo licemjeran narod, aplaudiramo Izetbegovićima, koji su prvi krivac za loše sve u državi, pa i za ovo, jesmo li toliko jafni, primitivni, seljačine, ko su ovi što aplauzom dočekaše nesposobne, čemu se bunimo, neka idemo svi u 3 lijepe kad smo šupačka nacija, sad me stvarno zaboli šta će uraditi Šmit, trpimo 30 godina,bježi odavde što dalje
zasto kataloci u BiH zele nesto, kad hrvata nema u BiH ne razumjem
Glup i mrtav, to je isto. Nije tesko tebi vec onim pored tebe.
I to kaže pripadnik novokomponirane nacije? Nitko ti nije kriv što nemaš naciju, nitko ti nije kriv što si pripadnik primitivne religije. Pozdrav iz Zagreba:)
nikome ne treba dati trajni legitimitet ni u kakvim institucijama jer niti su srbi niti hrvati ucestvovali u stvaranju drzave Bosne..zna se kad je pocelo posrbljavanje i pohrvacenje, istorija je to zabiljezila,..,jedini koji imaju pravo i treba da im se ustavom garantuje jesu Bosanci.. hiljadugosnja drzava Bosna pripada Bosancima i nikakvim konstituentima jer nece drzava biti kao Banjaluka bez Banjalucana i Mostar bez Mostaraca....koji su to grad oformili hrvtai i srbi
Idioti su oni koji misle da se sa SDA moze graditi gradjanska drzava......SDA je stub etnokratije. Svojim potpisom su i dali vjetar u ledja HDZ i Hrvatskoj i sto je gore, nisu to oni ucinili radi njih vec radi sebe. Ocuvanje etno podjela koje generira nj opstanqk na vlasti je nj strateski cilj.
Nekad je Herr Schmidtov prethodnik na ovim prostorima stvorio NDH i Judenfrei Serbien... Hoće opet? Samo što sad partizana, Waltera nigdje na vidiku. Imamo Bokira i Aždahu Sebiju, Zahiragića i metiljavu opoziciju
Dodji Titooo samo na dva sata
Hocel i danas doci koji politicar? Dokle je to doguralo, skupo im platit predizborni skup pa ovcice opet iskoristene. Hahahaha. E moj narode kako si naivan i slijep 🙄
Danas se odlučuje o mnogim pitanjima i sudbini BiH, danas se odlučuje hoće li BiH okrenuti leđa EU i krenuti u neki novi savez koji se upravo formira na istoku, danas se odlučuje vraća li se ustav RBiH.
Za ove sto bi hteli ukidati konstutivnost naroda, samo da podsetim da je ona i uspostavljena kako bi se rat zaustavio, gledate hrvate kao na neku manjinu a zapravo tokom rata HVO zajedno sa OSRH i HOS'om bi vam uzeli teritorije i pripojili RH sve do Travnika i Konjica. U slucaju ukidanja konstutivnosti opet se hrvati ujedinjuju sa hrvatima iz hrvatske a srbi sa srbima iz srbije.
Schmidt ispade hinja i marioneta politicara-sarlatana sitnog zuba iz Zagreba. E moj Schmidtu na sta si spao!
"čak 7000 ljudi"
Nakon pobjede građanske 0pcije u oktobru,pred nama su velike bitke i pobjede protiv svih neprijatelja,nama nam jedine BiH.