Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepse godisnje doba je kad mi je sve potaman, ni vruce, ni hladno, imam para u dzepu, zdrav sam, nemam puno problema, to je najljepse godisnje doba.
Sta ba proteklo, jos je ljeto, pa neki jos nisu ni na odmor otisli
Taman sad, fina temperatura, nema guzve, cijene normalnije, septembar zakon
More toplo- Biograd 27 stepeni🌊
Kazu u bosni i hercegovini i onda nabroje samo gradove iz federacije 🙄
Nadajmo se nekom hladnom ratu. To je bolje od globalizma ( globalizam ima i odlicnih stvari ) Nadajmo se da virus nece pogadjati krave jer bismo presli na soju. Ljudi ne smiju izgubiti osjecaj nacionalnosti, jer ih to moze podciniti -dominaciji jedne ruke. Naciija nije da mrzis druge. Pojacati folklor, nacionalne obicaje uvrstavati u pravni sistem itd.
Kad se kaze da covjek utjece na klimatske promjene, mozda smo prihvatili da je to zbog nasih vozila, krava i svih poljoprivrednih prinosa koji zagadjuju...Znaci, zbog krave su zestine, suse, pljuskovi, poplave, vjestacka kisa u Emiratima...Nikog ne optuzujem niti tvrdim da -tehnologija namjerno radi neke stvari ali danasnja tehnologija moze mnogo. Meteo oruzje, tektonsko oruzje...nije tajna da se na tom radi. Ne znam dokle se stiglo.
Jeste naj toplije, prvi puta sam zapamtio da u Augustu palim peć, toliko je bilo toplo.
Očekujem ledenu zimu 🥶🥶
Super! Ljeto i treba da je vruce.. Sve to ide u valovima, sada je izgleda dosao red na topliji val
Ne daj Bože još jednog toplotnog vala. MRZIM 😠😠
Ne brini, biti ce samo jos gore, ali posto kod nas se negira postojanje klimatskih promjena, onda samo udri brigu na veselje, pa ko ziv, ko mrtav
Yebala vas kladionica Klixe, šta će vam reklama za kladionice
Jesen i proljece su najljepsa godisnja doba🍂🍁🍀
Varljivo leto ‘21 ?!🤔