Dom Oružanih snaga BiH
0

Proslava 55 godina AIESEC-a u BiH

FENA
Organizacija AIESEC obilježava 55 godina djelovanja u BiH. AIESC je međunarodna platforma kroz koju mladi ljudi otkrivaju i razvijaju svoj potencijal i vrše pozitivan uticaj na društvo.

Radeći u partnerstvu s kompanijama i univerzitetima, AIESEC ima više od 60 godina iskustva u razvoju mladih lidera s internacionalnim iskustvom.

Proslava 55 godina postojanja uz veliku podršku Ministarstva odbrane će biti održana u Domu Oružanih snaga BiH 31. januara s primarnim ciljem da okupi AIESEC članove, AIESEC alumnije, partnere i prijatelje organizacije.

Proslava 55 godina postojanja, predstavlja važan iskorak ove organizacije za daljnji rad i pozicioniranje među mladim ljudima, kao jedinstvene organizacije u Bosni i Hercegovini, koja se bavi aktiviranjem liderstva među mladim ljudima.

Također, ovaj događaj će predstavljati jedinstvenu priliku za umrežavanje poslovnih partnera i medijsku promociju, jer će na njemu biti prisutne mnoge eminentne ličnosti našeg grada i države, bivši članovi ove organizacije, kao što su – Nikola Špirić, Azra Hadžiahmetović, Veljko Trivun, Boris Tihi, Nijaz Bajgorić, Ajla Mostarac, Arman Galicić, Sead Bašić i mnogi drugi.

Podršku radu AIESEC-a u Bosni i Hercegovini davao je kroz čitavu njegovu historiju Ekonomski fakultet u Sarajevu.