{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promocije projekta "122 - Vaša policija"

F
27.2.2009. u 11:09
0
2
Promocije projekta "122 - Vaša policija"
0
Promocije projekta "122 - Vaša policija"
Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo je bila domaćin ceremonije početka zajedničke informativne kampanje svih policijskih agencija u BiH "122 - Vaša policija", a čijom realizacijom se u saradnji s EUPM-om planira dodatno afirmirati dvosmjerna komunikacija građana i policije.
Općina Novo Sarajevo odmah je podržala i pružila svu potrebnu saradnju neophodnu za realizaciju ovog projekta. Tim povodom, sinoć je u OŠ "Hrasno" održana prezentacija koju su upriličili načelnik Druge policijske uprave Novo Sarajevo Halid Ganija, Safet Gagula, predstavnik Druge PU, načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i pomoćnik načelnika za društvene djelatnosti Općine Novo Sarajevo Faruk Pršeš.

Načelnik Ganija je građanima, roditeljima i nastavnom osoblju prezentirao proceduru postupanja policije po prijemu poziva na broj 122 te naglasio da je taj broj u funkciji 24 sata i da svaki poziv podrazumijeva brzu, efikasnu i profesionalnu reakciju policije.

Odgovarajući na pitanja prisutnih, načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo, naglasio je da je Općina ostvarila izuzetnu saradnju s Drugom policijskom upravom, realizirajući niz projekata koji imaju preventivni značaj za sve građane Novog Sarajeva.

Naredna prezentacija najavljena je iduće sedmice u Mjesnoj zajednici Hrasno Brdo, a promocija projekta bit će nastavljena u svim novosarajevskim mjesnim zajednicama i osnovnim školama, saopćeno je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: