Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina od rata i jos uvijek mirovne snage. Ne razumijem, a narod hoce u NATO i EU. Nece BiH u EU do 2100.
primjećijem sve više bot-kurava na klix-u i jopet u istu frulu pušu naročito ona iz Brčkog
kako privuc strane investicije ako imamo mirovnu misiju u drzavi ???
@advokat123 pitaj Njemce,donedavno je i tamo bila mirovna misija i baze amera
Sanjam porezni sistem kao u Njemačkoj. Plata 1000 eura nikakav porez Plata 10000 eura 38 posto porez Hljeb i mlijeko porez 1 posto Alkohol 48 posto Dječiji doplatak 215 eura za sve čija primanja ne prelaze 500000 eura Pravda
Da bismo imali takve poreze prvo se mora promijeniti preskupi ustav koji imamo. BiH na administraciju troši polovicu bruto godišnjeg proizvoda, dok je u normalnim zemljama ta potrošnja 10%. Nophodan je novi ustav za BiH entiteta, kantona, dvjestotinjak ministara i 14 parlamenata troše stotine miliona € godišnje, taj novac bi bio od krucijalnog značaja za Bh ekonomiju a ide u džepove par hiljada nepotrebnih uhljeba.
Bitni ko semafor u GTA
u misiji ogromnih plata...........i daleko od kuce...male djece i obaveza
@VatoSencillo ..ili ogledalo ili mirorrce kako god okrenes .....ja se ne mjenjam i stojim iza svojih stavova
Necemo u NATO ali nece ni NATO iz nas .
HOĆEMO KANCELARIJU U SARAJEVU ZA DUDU I PRIJATELJE SA KOSOVA
zelene beretke sudbu svoju kroje junak do junaka niceg se ne boje