{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prodaja karata počinje 27. aprila, a za penzionere 9. maja

F
25.4.2011. u 18:05
0
1
Prodaja karata počinje 27. aprila, a za penzionere 9. maja
0
Prodaja karata počinje 27. aprila, a za penzionere 9. maja
Foto: Arhiv
Prodaja pretplatnih karata za maj za sve kategorije korisnika prevoznih usluga, osim za penzionere, počet će u srijedu 27. aprila, saopćio je GRAS-a.
Prodaja penzionerskih kupona za maj za penzionere sa visinom penzije preko 300 KM počet će u ponedjeljak 9. maja a penzioneri su obavezni zamjenu kupona izvršiti do 16. maja.

Prodaja će se vršiti na određenim lokacijama i to: penzioneri sa visinom penzije od 301 do 400 KM kupone za prevoz mogu kupiti na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Ali-pašin Most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići.

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije od 401 do 500 KM su: Latinska Ćuprija, Ali-pašin Most, Nedžarići, Ilidža, Otoka, Dobrinja, Hadžići i Vogošća.

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije iznad 501 KM su: Ćumurija, Ali-pašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja i Vogošća.

Prilikom preuzimanja kupona penzioneri kojima penziju isplaćuje Zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje FBiH i RS, obavezni su donijeti kopiju i orginal čeka od penzije za mart a penzioneri koji ostvaruju penziju iz drugih fondova obavezni su donijeti februarski ček od penzije.

Za penzionere koji posjeduju besplatne penzionerske kupone na kojima je naznačen period važenja april - maj - juni 2008. godine produžava se period važenja istih do 30. juna 2011. godine, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću GRAS-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: