GRAS
0

Prodaja decembarskih kupona počinje 29. novembra

FENA
Prodaja decembarskih pretplatnih karata za prijevoz u javnom gradskom saobraćaju za sve kategorije korisnika prijevoznih usluga, osim za penzionere, počet će 29. novembra.

Od 1. do 10. decembra prodajna mjesta preduzeća Gras radit će produženo te će prodajna mjesta Ćumurija, Otoka i Ilidža raditi od 7 do 18 sati, a ostala prodajna mjesta od 7 do 16 sati.

U subotu, 4. decembra, dežurna prodajna mjesta bit će: Ćumurija, Latinska ćuprija, Otoka, Ilidža i Hadžići i radit će od 8 do14 sati.

Prodaja penzionerskih kupona za decembar za penzionere s penzijom višom od 300 KM počet će 7. decembra. Penzioneri su obavezni zamjenu kupona izvršiti do 13. decembra.

Penzioneri s penzijom od 301 do 400 KM kupon za prijevoz mogu kupiti na prodajnim mjestima: Ćumurija, Baščaršija, Otoka, Ali-pašin Most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići.

Prodajna mjesta kupona za penzionere s penzijom od 401 do 500 KM su: Latinska ćuprija, Ali-pašin Most, Nedžarići, Ilidža, Otoka, Hadžići i Vogošća.

Prodajna mjesta kupona za penzionere s penzijom iznad 501 KM su: Ćumurija, Ali-pašin Most, Ilidža, Otoka i Vogošća. Penzioneri su prilikom preuzimanja kupona za prijevoz obavezni donijeti ček od penzije za oktobar 2010. (kopiju i orginal) odnosno septembarski ček za penzinere koji ostvaruju pravo na penziju iz Republike Srpske i iz drugih fondova te na uvid ličnu kartu i iskaznicu.

Važenje penzionerskih besplatnih kupona na kojima je naznačen period važenja april – maj – juni 2008. produžava se do 31. decembra, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću KJKP Gras.