{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Problemi s grijanjem i u Bugojnu

F
FENA
10.12.2008. u 13:29
0
0
Problemi s grijanjem i u Bugojnu
0
Problemi s grijanjem i u Bugojnu
I pored dugotrajnih radova na instalacijama i brojnih obećanja isporučioca toplotne energije u Bugojnu, Dioničkog društva “Kožara”, stanari lamela u centru grada neće imati grijanje ove zime.
Informacija je razočarala građane koji su, zbog obećanja da će nakon višegodišnjeg iščekivanja radijatori u njihovim domovima biti topli, hladne zimske dane dočekali i bez dovoljnih količina ogrijeva.

“Zbog dugogodišnjeg nefunkcioniranja toplotnih cijevi koje su korozirale i uglavnom začepljene raznim materijalima voda nije mogla cirkulirati prilikom nedavnih toplih proba u pojedinim stambenim zgradama zbog čega je, nažalost, nemoguće ove zime proširiti sistem grijanja u Bugojnu, iako smo u te aktivnosti uz pomoć Općine uložili značajna sredstva”, pojašnjava Akif Tupo, direktor "Kožare“.

Novi kvarovi reflektirali su se i na funkcioniranje centralnog grijanja u naselju Nugle što je kod stanara izazvalo opravdani revolt stanara s obzirom na niske temperature koje se, naročito u jutarnjim satima, ovih dana bilježe u Bugojnu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: