Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija se liječi prijekim sudom i metkom u čelo.Ovo što se dešava u BiH sudovima je cirkusijada i bacanje prašine narodu u oči.
Odjednom ste nešto promijenili tekst nabrzaka. Bile su opet neke cifre i milioni u pitanju što se oči ukrste od njih
Sud duduku vec pise 11-tu pozivnicu!! Glasi: hajde ba dodi da te pitamo nesto!!! U banana drzavi nikad i ni zasto se niko ne osudi. Drzava je raj za sve grane kriminala, korupcije. Eh ako ukrades kokos ili osjeces metar drva tu si debelo najebo.
Kakvo je ovo obrazlozenje suda? Oni kao potpisnici nisu krivi jer je cijeli Upravni odbor bio za tu protupravnu radnju. Onda treba da odgovara taj upravni odbor skupa s njima. Isto ko u slucaju Covica!Kazu, izgubila se orginalna dokumentacija. Pa onda treba odgovarati ta osoba iz Suda koja je tu dokumentaciju izgubila!
Da li je ikada i jedan tužitelj dobio otkaz zbog neefikasnosti? Da li plaća tužitelja ovisi o uspjehu njegovih optužnica? Može li se pretpostaviti deal sa tuziteljem da načini slabu optužnicu koja kad padne, nema suđenja dva puta za istu stvar? Pravosuđe je definitivno najgora karika u ovoj karikaturalnoj zemlji jer je ono dovelo do toga da onda bude ovakva.
Šta je ovo ko god bude uhapšen od velikih riba i direktora, bude pušten na slobodu, kao nevin čovjek u nedostatku dokaza?! Ja da ukradem kutiju cigareta, dobio bih mjesec dana kaznu? Ne razumijem!?
SAD CE VALJATI ODSTETU PLATITI SVE TROICI IZ DZEPOVA GRADZANA I PORESKIH OBAVEZNIKA ZA GLUPOSTI PRAVOSUDZA I NJIHOVOG SUSTAVA.SVE MI SE VISE GADI POVRACA NA OVAKAV PRAVOSUDNI SISTEM I NJIHOVE DJELATNIKE
bice zanimljivo vidjeti ovo drustvo za nekih 20 godina
sve postenjacine a pare nestale....kakvi mađioničari ovde žive nismo svjesni.
e zbog ovakvih odluka mi kažemo IMA NAM SPASA, PROPASTI ĆEMO
hahahahahhaaaahhahahahahahahahahahahahahahaaaaaaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahhahahaagegegegegeggegegeggegegeggeegeggegegegegegegeg bog te jeboo koja laž!!!! koliko nas levate,to je cudo jedno!!!!!! mjenjaj komplet drzavu,mjenjaj sve sudije i kadije....dajte nam puske u ruke ako treba.. Bolje grob nego rob!!!
ne znam sta je cudno ustasa barisic oslobodio ustase ha ja
kod nas je vijest kad nekoga OSUDE. A ovih oslobđajućih presuda ima koliko hoces
JE LI IKAD IKOGA ODUSILO ZATVORILO OVO BALIJSKO SDA TUZILASTVO OSIM ZIKETA I LAKIJA
A nije ni ovom klixu mane , prije 10 minuta savim druge brojke a sada neka sica , za koju se ne isplati ni prasinu dizati. Svaka cast klix , covjek se bas moze oslonuti na vase informacije.
Jbm ti državu ovakvu ... fuj notorne kriminalce oslobodili