{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pripreme za 5. sajam pčelarstva - Bee fest 2007.

F
8.8.2007. u 11:43
0
0
Pripreme za 5. sajam pčelarstva - Bee fest 2007.
0
Pripreme za 5. sajam pčelarstva - Bee fest 2007.
Sarajevo
Pripreme za 5. internacionalni sajam pčelarstva i pčelarske opreme-BEE-FEST koji će biti održan u Sarajevu na otvorenom prostoru Trg oslobođenja – Alija Izetbegović od 12. do 16. septembra uveliko su otpočele, saopćili su organizatori.
Glavni cilj sajma je da se predstave male firme i pojedinci u sektoru pčelarstva i uspostave poslovne veze između proizvođača, prerađivača i prodavača pčelinjih proizvoda, ljekovitog i aromatičnog bilja u BiH, zemljama regiona, potencijalnih kupaca u Evropi i šire.

Program izlaganja na sajmu bit će pčelinji proizvodi, ljekovito i aromatično bilje - sirovi materijal, preparati od pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja, sekundarni šumski plodovi, gljive, kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja, proizvodi od jagodičastog voća i oprema za proizvodnju i preradu pčelinjih proizvoda, ljekovitog bilja, gljiva i literatura iz ove oblasti.

Već tradicionalno Vlada Kantona Sarajevo i USAID LAMP su prepoznali vrijednost ovakvih projekata i nastojanja za predstavljanje domaćih proizvođača.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: