BiH
0

Primorac poručio Hrvatima u BiH: "Mi smo jedan narod i tako ćemo i ostati"

FENA
Predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) pod sloganom "Neka se vaš glas i dalje čuje" održan je sinoć u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku. Uz obraćanje nositelja liste za 11. izbornu jedinicu Dragana Primorca te načelnika općine Čitluk Ive Jerkića predstavljeni su svi kandidati za tu listu.

U svom obraćanju načelnik Ivo Jerkić je među ostalim kazao kako je lista za 11. izbornu jedinicu sastavljena od provjerenih i sposobnih ljudi na čelu koje je Dragan Primorac koji se i do sada nesebično zalagao za svekoliku pomoć hrvatskom narodu u BiH, a poglavito u segmentu obrazovanja.

Govoreći o skorašnjim izborima u Republici Hrvatskoj, načelnik je pozvao građane da izađu na izbore i da svoj glas daju listi HDZ-a i Ivi Sanaderu.

"Večeras vam donosim poruku mira, zajedništva i ljubavi. Mi smo jedan narod i tako ćemo ostati. Uz poruku ljubavi i zajedništva nosim vam poruku Ive Sanadera i cijele Vlade: 'Hrvatska vas nikada neće zaboraviti'", kazao je Primorac.

"Ima nekih koji ovih dana pokušavaju zaboraviti Hrvate u Bosni i Hercegovini, objavljuju plaćene oglase u novinama; ja im poručujem: Mogu plaćati oglase do ostatka života, ali vam nitko neće oduzeti vaše pravo da glasujete za Hrvatsku". Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu zaslužili takav odnos jer oni ljube više domovinu od onih u Hrvatskoj", dodao je Primorac.

U glazbenom dijelu skupa nastupili su šibenska klapa Maslina, Marina Tomašević, grupa Feminem, Ivan Mikulić i Mate Bulić.