BiH
0

Prijem za devet umirovljenih policijskih službenika Granične policije BiH

FENA
Za devet policijskih službenika Granične policije BiH (Zdravko Vujičić, Spaso Škoro, Asim Spahalić, Borivoje Džuović, Čedomir Panić, Stojan Bogojev, Milan Banjac, Dragan Štrbac i Božo Mitraković) danas je u Glavnom uredu upriličen prijem povodom njihovog odlaska u mirovinu.

Prigodnoj svečanosti organiziranoj ovim povodom, prisustvovali su direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić, zamjenik direktora Vahid Alagić, pomoćnik direktora za operacije i organizaciju Žarko Laketa, načelnik Kabineta direktora Radiša Samardžija i načelnik Uprave za administraciju Mustafa Ovčina, saopćeno je iz Granične policije BiH.

Prisutnim umirovljenim službenicima, u svoje ime i uime rukovodstva i uposlenih, obratio se direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić.

Zahvalivši im na predanosti i profesionalizmu s kojima su obavljali svoje teške i odgovorne zadatke policijskih službenika, te na njihovom doprinosu u općem uspjehu koji je u svom radu postigla Granična policija BiH, Dumančić je umirovljenim službenicima poželio da zasluženu mirovinu uživaju dugi niz godina u najboljem zdravlju, ličnoj i porodičnoj sreći.

Ovom prigodom prisutnim umirovljenim službenicima uručeni su i prigodni pokloni.