Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno humana osoba koja je puno pomogla socijalno ugrozenim porodicama.. Hvala ljudima kao Samira jer da nije njih u BiH bi se umiralo i od gladi..
"poslovne biografije, karijernog planiranja, mapiranja tržišta i pisanje projektnih prijedloga"
imal onako ko ono fino školovan da onako fino školovano ali i laički objasni narodu šta rade spomenute hajmo ih nazvati struke ako su struke? :-)
jel samira lijeva ili desna
Samira je lijeva (u zelenom)
@Nocna Straza hvala!
Kaze...odveo Cigo zenu ljekaru, bolesna. I sjedu u cekaonici, ceka da zena zavrsi pregled...Proslo vremena. Izlazi zena, ljekar za njom. Cigo baci upitan pogled ljekaru... "Nista ne brini. Dao sam joj Hoffmann-ove kapi," ljekar ce. "Gospodin doktor - viri Vam Hoffmann."
Ova plava starkaptava milsfica iz pornicu podojio bi je koda mi je majka
Cudan si do daske. Pornici i majka uopste nebi da se nalaze u jednoj te istoj recenici...
nocna straza pojma ti nemas!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)