{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijedlog Zakona o Agenciji za oduzimanje nelegalne imovine

F
14.10.2009. u 07:30
0
1
Prijedlog Zakona o Agenciji za oduzimanje nelegalne imovine
0
Prijedlog Zakona o Agenciji za oduzimanje nelegalne imovine
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bi na sjednici sazvanoj za danas trebalo bi da razmatra Prijedlog zakona o protuminskom djelovanju BiH, čiji je predlagač Vijeće ministara BiH.
Predviđeno je i razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravnom postupku.

Poslanici bi u prvom čitanju trebalo da razmatraju više zakonskih prijedloga, među kojima Prijedlog zakona o općoj sigurnosti proizvoda te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nadzoru nad tržištem u BiH.

Trebali bi biti razmatrani i Prijedlog zakona o Agenciji za kontrolu i osiguranje prisilnog oduzimanja imovine stečene krivičnim djelima i upravljanje oduzetom imovinom; Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nestalim osobama; Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ravnopravnosti spolova u BiH; Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o finansiranju političkih stranaka te Prijedlog zakona o duhanu BiH.

Pred poslanicima bi se trebao naći i Prijedlog zakona o dopuni Zakona o porezu na dodatu vrijednost, s mišljenjem Komisije za finansije i budžet, čiji je predlagač Klub poslanika SNSD-a, kao i zahtjev poslanika Adema Huskića za razmatranje Prijedloga zakona o dopuni Zakona o plaćama i naknadama u institucijama BiH, po hitnom postupku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: