{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijedlog izmjena zakona o krivičnom postupku bih danas na Vijeću ministara

F
16.10.2007. u 10:26
0
0
Prijedlog izmjena zakona o krivičnom postupku bih danas na Vijeću ministara
0
Prijedlog izmjena zakona o krivičnom postupku bih danas na Vijeću ministara
Vijeće ministara BiH na današnjoj sjednici u Sarajevu razmatrat će Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o krivičnom postupku Bosne i Hercegovine, kao i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upotrebi i zaštiti naziva BiH.
Predviđeno je davanje mišljenja na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državljanstvu BiH, čiji je predlagač poslanik Remzija Kadrić te na Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o Vijeću ministara BiH.

Na dvenovnom redu je i Protokol između Ministarstva sigurnosti BiH i Ministarstva unutrašnjih poslova i Upravne reforme Rumunije za implementaciju Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Rumunije o readmisiji njihovih državljana i stranaca, potpisanog u Bukureštu 10. oktobra 2005. godine.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o načinu držanja sredstava na escrow računu u Centralnoj banci BiH, Prijedlog sporazuma o saradnji na ostvarivanju ciljeva Projekta Ars Aevi II, a predviđeno je i davanje saglasnosti za glasanje državljana Republike Hrvatske na području BiH kao i za glasanje državljana Republike Poljske u prostorijama Ambasade Republike Poljske u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: