Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morete li mi locirat sinaaa
Ma i to na ku*** boli ... svaki dan neko nestao.. ako je u stanju da se izgubi onda i ne treba da zivi. PRIRODNA SELEKCIJA..izumiranje idiota
dajte ljudi, ima ko je zadužen da ga traži
Zar opet???
Pogledajte u kockarnicama, ime mu govori da je cesti gost u takvim objektima....
Šta je ovo? Nestajanje postalo trend u BiH.
Pun mi klinac kojekakvih protuva, izgubio se ovaj, izgubio se onaj...kad ih nađu sazna se i prava istina koju rodbimna krije k0o zmija noge! Sazna se da ima neke psihičke poremečaje, da je problematičan, narkoman, ima negdje švalerku, dužan pare...ne mislim naravno na onaj vrlo mali procenat koji su se našli u nevolji mimo svoje volje!!!