{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pridružite se inicijativi za hiljade malih osmijeha

S
21.5.2011. u 09:44
0
0
Pridružite se inicijativi za hiljade malih osmijeha
0
Pridružite se inicijativi za hiljade malih osmijeha
Američka trgovinska komora organizuje danas svečanu večeru za prikupljanje sredstava namijenjenih UNICEF-ovoj inicijativi "Najbolji početak za svako dijete u BiH", u okviru koje se radi na uspostavljanju inovativnih modela pružanja integrisanih usluga u ranom dječijem uzrastu kroz otvaranje centra za rast i razvoj.
Ovogodišnji zlatni donatori događaja "Hiljade malih osmijeha" su "Elektroprivreda" i "M:tel", srebrni su "BH Telecom", Sindikat "BH Telecoma" i "Microsoft", a bronzani BBS, Unitic, Sektor security, NLB Razvojna banka AD BL, Raiffeisen banka, Coca-cola, Američki univerzitet u BiH, Logosoft, FedEx, Siemens i Communis.

Specijalni gost večeri bit će ambasador SAD u BiH Patrick Moon, a događaju će prisustvovati i predstavnik UNICEF-a u BiH Florence Bauer, najavljeno je iz UNICEF-a.

"Zahvaljujemo svim donatorima koji su se odazvali našem pozivu i prepoznali ovaj veliki i koristan projekat stvaranja uslova za sretnije djetinjstvo naše djece danas i postavljanja temelja za bolju budućnost ove zemlje", izjavila je predsjednica Američke trgovačke komore, Lejla Zukić-Krivdić.

Ona je pozvala sve zainteresovane da se priključe akciji i kupovinom karte putem telefona 033-269-230 i 033-269-231 daju svoj doprinos.

Zahvaljujući podršci EU, norveške Vlade, Odjeljenja Vlade Velike Britanije za međunarodni razvoj i kompanije M:tel, UNICEF je otvorio sedam centara za rani rast i razvoj širom BiH kroz koji je ponudio inovativni model koji povezuje usluge zdravstvene i socijalne zaštite, te odgoja i obrazovanja u ranom djetinjstvu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: