{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prezentovan dosadašnji i budući rad na zaštiti Neretve

24.4.2012. u 14:31
9
1
Prezentovan dosadašnji i budući rad na zaštiti Neretve
9
Povodom Dana planete Zemlje, Udruženje građana "Organizacija sportskih ribolovaca" Konjic je organizovalo kratko druženje sa prijateljima koji sa velikom ljubavlju i pažnjom prate rad ovog udruženja, na kratkom sastanku prisutnima je prezentiran dosadašnji i budući rad udruženja na zaštiti i unapređenju autohtonih vrsta pastrmki sliva rijeke Neretve kao i same zaštite rijeke Neretve.

Ovom prilikom UG OSR Konjic je uručilo prigodne zahvalnice i plakete Nerminu Nikšiću premijeru Federacije Bosne i Hercegovine, Smaji Čatiću, prijatelju Neretve i udruženja, Mirsadu Subašiću načelniku Policijske Uprave Konjic, Didik Muji – Pinjola penzionisanom legendarnom ribučuvaru UG OSR Konjic, udruženje se na ovaj način zahvalilo prijateljima koji su na izuzetan način dali bezrezervnu podršku i doprinos radu udruženja.


Prisutnima su se u kratkom govoru obratili i veliki prijatelji Neretve prof.dr. Izet Beridan i Muhidin Behlulović dipl.ing. arhitekture koji su rad udruženja u proteklo skorije vrijeme ocjenili pozitivno te su dali i svoju punu podršku daljnjem radu udruženja.


UG OSR Konjic se ovom prilikom zahvalili svim svim prijateljima širom BiH i svijeta te poručili da će se i dalje truditi da rad udruženja bude na najvišem nivou, a sve u cilju što bržeg ozdravljenja rijeke Neretve i njezinih autohtonih vrsta pastrmki na podrućju Općine Konjic.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: