BiH
33

Prepoznajete li pljačkaše koji su ukrali laptope u Mostaru?

Piše: M. N.
Radnja kompjuterske opreme "Jurčević Commerce" koja se nalazi u ulici Kralja Tomislava u Mostaru, opljačkana je sinoć u 1:11 sati iza ponoći.

Paznja! Sinoc je opljackana nasa poslovnica u Mostaru. Ukradeni su laptopi u vrijednosti preko 10.000 KM serije i5, i7 i slicno. Zasigurno ce se sada na trzistu naci prejeftini laptopi koje ce ovi lopovi pokusati prodati te vas molimo u slucaju da primjetite takve da javite nama ili policiji. Takodjer ako ste sinoc od ponoca pa nadalje primjetili nesto sumnjivo u ulici Kralja Tomislava (avenija) ili ste prepoznali nekoga na snimci javite nam. Svih laptopa imamo serijske brojeve, obiljezeni su te cemo im lakse stati u kraj ako imamo bilo kakvu informaciju. Kontakt 063/135-33

Posted by Jurcevic Commerce Commerce on Saturday, June 20, 2015

Na videosnimku sa nadzornih kamera vide se trojica muškaraca koji utrčavaju u radnju i iznose laptope serije i5 i i7 u vrijednosti preko 10.000 KM. Na sebi su imali trenerke, dukserice i kačkete na glavi.

"Zasigurno će se sada na tržištu naći prejeftini laptopi koji će ovi lopovi pokušati prodati te vas molimo, u slučaju da primijetite takve, javite nama ili policiji. Također, ako ste sinoć od ponoći pa nadalje primijetili nešto sumnjivo u ulici Kralja Tomislava ili ste prepoznali nekoga na snimci javite nam. Imamo serijske brojeve svih laptopa, obilježeni su i na lakše ćemo im stati u kraj ako imamo bilo kakvu informaciju", kazali su ove kompanije.