{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Premijer Boras razgovarao s predsjednikom Matice hrvatske Josipom Muselimovićem

F
FENA
20.6.2008. u 14:22
0
0
Premijer Boras razgovarao s predsjednikom Matice hrvatske Josipom Muselimovićem
0
Premijer Boras razgovarao s predsjednikom Matice hrvatske Josipom Muselimovićem
Premijer Hercegovačko-neretvanskog kantona Srećko Boras primio je danas u Mostaru predsjednika Matice hrvatske Mostar Josipa Muselimovića sa saradnicima u povodu prmanja manifestacije "Dana Matice hrvatske Mostar" u Asocijaciju europskih festivala.
U izjavi za FENU premijer Boras kazao je kako je sa zadovoljstvom upriličio prijam predsjedniku i članovima Predsjedništva Matice hrvatske u povodu njihova učlanjenja u jednu europsku asocijaciju festivala.

"Također, na sastanku smo rezimirali ovogodišnje Dane Matice hrvatske te pokušali otvoriti daljnje planove o aktivnostima Matice za Mostarsko proljeće 2009. godine, gdje ćemo, nadam se, puno tješnje surađivati", kazao je Boras.

Muselimović se zahvalio premijeru Borasu i Vladi na, kako je kazao, razumijevanju koje su pokazali u organiziranju i održavanja ovogodišnjeg jubilarnog Mostarskog proljeća.

"Željeli smo obavijestiti premijera Borasa o rezultatima ovogodišnje manifestacije, a prvenstveno o činjenici da je naša kulturna manifestacija po kvaliteti programa zavrijedila prijem u Asocijaciju europskih festivala.

Dakle, zajedno s Budimpeštom, Berlinom, Bečom, Rimom, Parizom i Petersburgom u Asocijaciji europskih festivala našao se i Mostar. To je zaista značajan događaj u kulturnoj povijesti grada uopće, ali za sve nas i jedna obaveza da se uklopimo u taj savez i dosljedno predstavljamo naš grad i naš kulturni identitet", kazao je Muselimović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: