Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno mi smo cirkus drzava
@Perhanudobakokaina VI KAMENJARCII NEMATE DRZAVU, OVDJE STE STRANCI KO I U HR
@TorzoHalidaBeslica Hajde reci im to u Kiseljaku ili Kresevu, nemoras putovati do kamenjara.
Bisera T. smijeh od zene...covjek joj na N1 postavi par pitanja kako su joj djeca dobili poslove...ona pocela pizdit. Toliko o diplomati...celicnoj zeni.
KOJI JE OVO VRAG OD KLIXA MARŠ POD INDEX I NEZAVISNE STAVLJATI KOMENTARE MRŽNJE. JESTE LI VI SVIJESNI DA JE VAŠA ANONIMNOST IZA KOJE SE KRIJETE JAKO KRHKA. KLIX NE MOŽE S TOR-MREŽE. RASPITAJTE SE ŠTA JE VPN, TO VAM MOŽE DATI BAR MALO GARANCIJE DA VAS SE NE MOŽE NAĆI. NISI SVI PISARI KAO JA, IMA I KABADAHIJA ŠTO ZNAJU SVAŠTA.
OSMANLIJE i BEGOVI iz SARAJEVA bi ODUZELI SVAKU VLAST HRVATIMA............onda će vam biti uvijek ovako "FUNKCIONALNA" država..................
Ne usvajaju budzet, ne usvajaju dnevni red... NmVidi li neko neki patern ovdje?
sa Bošnjama nema dogovora jer sve što dogovore ne ispoštuju...bravo Biserka jos jedan autogol za BiH
javno vas kamenovati eto sta predlazem! Ova govna nesposobna nam vode drzavu? Nabijem ja ovu drzavu
Htjeli uzpovci prvo svoje da ustoličen a poslije da ne glasaju za cikotića, šta ima veze ko je prije a ko poslije propao procedure?providno!!
Podijela plijena u toku.pljuc ublehasi.
HERCEG BOSNA UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT HVALA SVIMA KOJI SU UCESTVOVALI ZA DOM SPREMNI
Jadni mi sa njima sta drugo reci....dok narod ne izadje i motkom ih sve natjera nema nama spasa
Nema mjesta na kugli zemaljskoj da se presipanje iz šupljeg u prazno ovako dobro plaća kao u BiH. Nisu ludi da šta mijenjaju.
Organizovani kriminal, ali naše sudstvo zmiri
Svi koji vrše blokadu i opstrukcije imenom i prezimenom objaviti, zajedno sa visokim predstavnikom koji apsulutno nista ne radi i dozvoljava sve ovo.
zbog njihovih direktora sve drugo stalo, privatnici
Bravo Bisera, bravo SDA. Nedajte cetnicima i ustasama.