Prekinuta konstituirajuća sjednica OV Livno

F
FENA
6.12.2012. u 17:26
0
12
Prekinuta konstituirajuća sjednica OV Livno
0
Prekinuta konstituirajuća sjednica OV Livno
Zbog nesporazuma u vladajućoj koaliciji oko izbora predsjednika i dopredsjednika danas je nakon dvosatnog rada prekinuta konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Livno. Nakon što su budući vijećnici dali i potpisali svečane izjave, izabrano je povjerenstvo za izbor i imenovanje iz redova HDZ-a BiH (tri vijećnika) te SDA i HSP-a BiH (po jedan vijećnik), koji su trebali predložiti budućeg predsjednika i dopredsjednika Općinskog vijeća Livno
Kako se u vladajućoj koaliciji nisu mogli sporazumjeti oko izbora čelnih ljudi Općinskoga vijeća, sjednica je prekinuta i odgođena do daljnjeg.

U vezi s tim, oglasio se Općinski odbor HDZ-a 1990 Livno, koji je za prekid konstituirajući sjednice okrivo HDZBiH, odnosno aktualnog načelnika Luku Čelana, koji, kako tvrde iz HDZ-a 1990, nije htio sudjelovati u pregovorima oko izbora spomenutih dužnosnika.

"Današnja sjednica prekinuta je na prijedlog vijećnika iz HDZ-a BiH i bit će nastavljena, kako su kazali, 'kada se za to steknu uvjeti'. Da ironija bude još veća, gospodin Čelan poziva sve vijećnike da konstruktivno djeluju, a on sam ne želi se ni sastati s predstavnicima drugih političkih stranaka", tvrde iz HDZ-a 1990.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: