{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prekinut lanac prostitucije u Tuzli

F
19.7.2008. u 14:04
0
0
Prekinut lanac prostitucije u Tuzli
0
Prekinut lanac prostitucije u Tuzli
Tokom noći između 18. i 19. jula u Tuzli je izvedena zajednička akcija "suzbijanja krivičnog djela navođenja na prostituciju", u kojoj su učestvovali pripadnici Federalnog i Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) te inspektori Porezne uprave Federacije BiH.
Prema informacijama iz MUP-a Tuzlanskog kantona sinoć je izvšen pretres ugostiteljskog objekta "Motel Tuzla" u tuzlanskoj mjesnoj zajednici Šički Brod čiji je vlasnik Mustafa K.

Nakon toga uslijedio je i pretres još četiri objekta za koje se osnovano sumnja da se u njima vrši pružanje seksualnih usluga.

Tokom akcije pronađene su četiri djevojke od kojih su tri državljanke Srbije kao i određeni predmeti koji upućuju na organizirano pružanje seksualnih usluga, ali i određena količina municije i oružja.

"Slobode su lišene tri osobe i to vlasnik objekta i još dvije osobe nad kojima se trenutno vrši kriminalistička obrada. Motel Tuzla je zapečaćen a nakon dokumentiranja slučaj će preuzeti Kantonalno tužiteljstvo u Tuzli", kazao je Miralem Malkić, portparol policijskog komesara Tuzlanskog kantona.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: