{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavnici ruskog "NeftGazinKora" u četvratak u Banjoj Luci

F
4.9.2007. u 14:17
0
0
Predstavnici ruskog "NeftGazinKora" u četvratak u Banjoj Luci
0
Predstavnici ruskog "NeftGazinKora" u četvratak u Banjoj Luci
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će predstavnici Vlade i preduzeća iz sistema naftne industrije u četvrtak održati sastanak sa delegacijom ruske kompanije "NeftGazinKor", kupcem Rafinerije nafte Bosanski Brod, Rafinerije ulja Modriča i banjalučkog preduzeća "Petrol", te uskoro i otvaranje akreditiva.
Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci potvrdio da je u petak dobio zvanično obaviještenje ruske "Vnešekonom" banke da imaju odobrenu proceduru za otvaranje akreditiva naftnoj kompaniji "NefteGazInKor" za potrebe kupovine tri preduzeća naftne industrije RS, čime je i definitivno potvrđen početak realizacije ovog projekta.

Entitetski premijer je istaknuo da u ovoj sedmici očekuju otvaranje akreditiva za Vladu RS-a kako bi se i pristupilo realizaciji ugovora kako je to i predviđeno.

Ulaskom u proces otvaranja akreditiva za podršku ovom projektu, trebala bi početi rekonstrukcija Rafinerije nafte u Bosanskom Brodu i realizacija kupoprodajnog ugovora koji obuhvata i preuzimanje Rafinerije ulja Modriča i banjalučkog "Petrola".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: