{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljena knjiga "Odnosi s javnošću - teorija i praksa"

S
24.4.2009. u 13:01
0
1
Predstavljena knjiga "Odnosi s javnošću - teorija i praksa"
0
Predstavljena knjiga "Odnosi s javnošću - teorija i praksa"
Zoran Tomić, autor
Knjiga "Odnosi s javnošću - teorija i praksa", prof. dr. Zorana Tomića predstavljena je sinoć u Kiseljaku.
U prepunoj dvorani Hrvatskog doma o knjizi su govorili recenzenti, prof. dr. Slavica Juka, dekanica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Besim Spahić sa Fakulteta političkih nauka u Sarajevu i prof. dr. Marko Sapunar - dekan Visoke škole za odnose s javnošću Kairos iz Zagreba.

Govoreći o svojoj knjizi autor je istakao kako je knjiga do danas zabilježila značajan uspjeh kako u akademskoj zajednici tako i na tržištu.

"Sama činjenica da je knjiga literatura na šest sveučilišta u regiji i 12 fakulteta govori kolika je potreba za literaturom za odnose s javnošću. Vjerujem da ovu knjigu u odnosu na druge knjige u regiji razlikuje sveobuhvatnost, znanstvenost, kao i spoj teorije i prakse. Vjerujem kako će se svi oni koji je budu čitali uvjeriti u to", izjavio je Tomić.

Profesorica Juka govorila je o teorijskom doprinosu knjige i ukazala na ključne teorije odnosa s javnošću. Profesor Spahić istakao je kako je ovo vodeći udžbenik u regiji koji je po sadržaju i stilu dostupan svima. Profesor Sapunar citirao je ugledne tjednike, dnevnike i časopise koji su knjigu proglasili "Biblijom" odnosa s javnošću.
Izdavač knjige je izdavačka kuća Synopsis iz Sarajeva i Zagreba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: