Kiseljak
0

Predstavljena knjiga "Odnosi s javnošću - teorija i praksa"

Sarajevo-x.com
Zoran Tomić, autor
Zoran Tomić, autor
Knjiga "Odnosi s javnošću - teorija i praksa", prof. dr. Zorana Tomića predstavljena je sinoć u Kiseljaku.

U prepunoj dvorani Hrvatskog doma o knjizi su govorili recenzenti, prof. dr. Slavica Juka, dekanica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Besim Spahić sa Fakulteta političkih nauka u Sarajevu i prof. dr. Marko Sapunar - dekan Visoke škole za odnose s javnošću Kairos iz Zagreba.

Govoreći o svojoj knjizi autor je istakao kako je knjiga do danas zabilježila značajan uspjeh kako u akademskoj zajednici tako i na tržištu.

"Sama činjenica da je knjiga literatura na šest sveučilišta u regiji i 12 fakulteta govori kolika je potreba za literaturom za odnose s javnošću. Vjerujem da ovu knjigu u odnosu na druge knjige u regiji razlikuje sveobuhvatnost, znanstvenost, kao i spoj teorije i prakse. Vjerujem kako će se svi oni koji je budu čitali uvjeriti u to", izjavio je Tomić.

Profesorica Juka govorila je o teorijskom doprinosu knjige i ukazala na ključne teorije odnosa s javnošću. Profesor Spahić istakao je kako je ovo vodeći udžbenik u regiji koji je po sadržaju i stilu dostupan svima. Profesor Sapunar citirao je ugledne tjednike, dnevnike i časopise koji su knjigu proglasili "Biblijom" odnosa s javnošću. Izdavač knjige je izdavačka kuća Synopsis iz Sarajeva i Zagreba.