{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljen časopis ''Eho''

F
14.12.2006. u 18:25
0
0
Predstavljen časopis ''Eho''
0
Predstavljen časopis ''Eho''
Studenti Žurnalistike na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, okupljeni u Udruženje za podršku i edukaciju mladih ''Bunt perom'', predstavili su danas u Sarajevu časopis ''Eho'' kao svoj mjesečni kulturno- informativni magazin, koji se neće baviti dnevnopolitičkim temama, već će se fokusirati na teme i ljude o kojima se malo piše i zna.
Glavi cilj je informirati, educirati te afirmirati mlade ljude u BiH, jer je njihova zastupljenost u medijima veoma slaba, kazali su danas njegovi promotori.

''Bit će to nešto novo, dugačije i prepoznatljivo, nešto između studentskog časopisa i sedmičnih magazina koji se pojavljuju na bh. novinskom tržištu'', kazala je zamjenica urednika i jedna od promotorica Merima Husejnović.

''Eho'' će izlaziti mjesečno i štampat će se u crno-bijeloj tehnici (osim reklama), a posebna pažnja bit će posvećena fotografiji, prijelomu i dizajnu magazina.

Magazin će se štampati u tiražu od 1.000 besplatnih primjeraka, za sad se može naći u knjižari ''Baybook'' i Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci. Bit će distribuiran i svim univerzitetskim čitaonicama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: