{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjedništvo HDZ-a 1990 o ciljevima u idućoj godini

F
23.12.2007. u 22:05
0
0
Predsjedništvo HDZ-a 1990 o ciljevima u idućoj godini
0
Predsjedništvo HDZ-a 1990 o ciljevima u idućoj godini
Tuzla
Predsjedništvo HDZ-a 1990 održalo je u subotu u Tuzli sjednicu na kojoj je analiziran rad te stranke u ovoj godini te strateški ciljevi u sljedećoj godini, priopćeno je iz te stranke.
Jednoglasno je zaključeno da se rad HDZ 1990 u 2007. godini mogu s pravom ocijeniti vrlo uspješnim te je u skladu s tim izraženo zadovoljstvo postignutim.

"Aktivnosti HDZ 1990 u sljedećoj godini bit će koncentrirane na dva najvažnija politička pitanja u BiH. To su pregovori o novoj ustavu za Bosnu i Hercegovinu i općinski izbori sljedeće jeseni", navodi se u priopćenju.

Predsjedništvo je još jednom istaknulo važnost usvojene Platforme za novi ustav na Prvom saboru HDZ-a 1990 u studenome ove godine i spremnost da se konstruktivno sudjeluje u razgovorima o novom ustavu koji treba zajamčiti sva prava svakom narodu i građaninu.

Domaćin prvog sastanka političkih lidera na kojem će i službeno započeti razgovori o ustavu bit će predsjednik HDZ-a 1990 dr. Božo Ljubić, a planiran je polovicom siječnja 2008. godine u Širokom Brijegu.

Predsjedništvo je postavilo i stranačke ciljeve na sljedećim lokalnim izborima.

"Cilj HDZ 1990 je samostalno pobijediti u velikoj većini općina s većinskim hrvatskim biračkim tijelom, a u općinama s relativnom hrvatskom većinom ili manjinom zajedno s koalicijskim partnerima ostvariti što veći broj načelničkih i vijećničkih mjesta", navodi se u priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: