Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako crni Dodiče, zar ne reče juče da Schmidt nema bonske ovlasti, ti njega ne priznaješ HAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
Opasno mu ide u prilog odrzavanje izbora, zato sto se sprema za nevidjenu kradju sto se tice glasova u RS-u.
usro...zato pametni drekavac poput tebe konta da te Dodik levati i lopatom po glavi lupa a ti ga dižep iz septičke u kanalizaciju !🦍🦍🦍🦍
Znači Dodik u potpunosti poštuje odluke Visokog predstavnika....Bravo.....!!
Hehehehehehe miran Dodo, miran !
Dzafke,jel istina sa da Bakir i Sebija u Visokom grade zgradu,zadnja dva sprata ce biti klinika,na krovu heliodrom??Ljudi pricaju,kazu i da ih vidjaju tu ..znas li ti ista??Ne trebas objasnjavat porijeklo novca za to,samo onako...da se zna,jel lazu ljudi?
Sad može jajare. Držite nas predugo zarobljene. Propalice i pijandure
cuj otkud to hahahahah
Imaju Ameri iskustva sa grizlijima ahjahahahaha
Šta sve može jedan turista?
Molim sve ljude prave muslimane da glasaju za Bakira ove izbore, ova pobjeda je važna za naš narod.
Turistički..nema govora
Dodo sram te bilo, sta nas zajeba.as
kada baju puknu po prstima sve moze
Pošto su svi komentatori sretni i zavoljni, a Fadil rekao da stojimo odlično, dižite sad cijene. Nemojte pomalo, dignite odmah uduplo. Nadam se da će do izbora litar goriva i ulja biti po 10 KM, šećer 5 KM, kafa 20 KM, meso 50 KM. Samo diži, narod nikad sretniji i zadovoljniji, političari su čak uspjeli da obezbjede pare za izbore, svaka im čast i svi ćemo glasati za SDA-HDZ-SNSD. U istoriji ljudskog roda, teško da će se gluplji narod pojaviti.
Znači,turista primljen za stalno
Jesam li dobro shvatio ovo. Prema zakonu o proračunu nije bilo moguće iz privremenog financiranja odobriti sredstva CIK-u. Pronalazi se privremeno rješenje o posudbi većeg dijela novaca a nacrt budžeta je stigao u predsjedništvo i parlament će ga za par dana usvojiti. Iako je izvjesno da će se sve završiti po zakonu klizeći ulijeće Šmit i donosi nepotrebnu odluku i optužuje HDZ za blokadu. Nismo mi Hrvati svi za HDZ ali nismo ni glupi da nam može Švabo prodati ovu priču
da ne bi smitove odluke saga oko budzeta bi trajala unedogled (pa vec traje 7-8 mjeseci). neko pritisno dugme, samari podjeljni zaslusnima i sad sve fercera i svi fini.
Čudno....😂
Gdje je Covic ne javlja se? Zar nije reko da nema uopste uvjeta za izbore? Zar nije reko da nema nista od nametanja? I da stvar bude gora, on bi jos da prica o nekom teritorijalnom preustrojenju.
Pa sto Milorade??Sto potpisa??Jel se tako lagano izdaje drug Dranan?🤣