Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je laž da u BiH postoje Maoča, Bočinja, Dubnica, Stranjani itd...zar ne postoje ljudi koji žive sektaški po svojim pravilima...zar se nije desio Mevlid i napad u Bugojnu...zar Bošnja nema u Idilu...
Bošnjo tajni agent 😎, u narodu poznat kao Sikret 😂😂😂😂😂
Hrvatska je uvijek bila lazni prijatelj nas BOSANACA,BOSNJAKA.. 25.000 BOSNJAKA je branilo Hrvatsku i kakav status sad imaju?? na prosijackom stapu! evo jedan primjer: Hase M. koji je iz Siska srusio srbski avion tokom rata i na to sve musliman,sad je na ivici siromastva i proglasili ga budalom... da se kojim slucajem zvao Pero sad bi imao kule i vile...eto jedan primjer koji je 1000 % istinit.
Gledajte da popravite odnose i sa susjedima i komsijama, borite se za evropu i evropske vrijednosti, ne stvarajte lazne afere i gluposti, pokusajte nesto napraviti da ovaj napaceni narod bolje zivi, presnanite krasti ili bar kradite manje, radite nesto na pomirenju naroda da nam se nasa djeca opet za 40-50 godina ne pokolju, presnanite vise folirati i lagati ovaj narod. Bosna ne moze opstati bez sva 3 naroda to Vi znate bolje od mene
Institucije BiH Hrvatskoj poklanjaju svoju imovinu, a onda nekakvi pojedinci izmisljaju nekakve spijunske afere. Sto se ne bore tamo gdje imaju zakonsku osnovu da se bore, za imovinu drzave npr., a ne praviti ovakve gluposti?
A zasto se o ovome svemu ne ocituje Obavjestajno-sigurnosna agencija BiH? Oni su morali da se ocituju? Ovo ostalo je sve krajnje neozbiljno.
Polako, 'bez srkleta'. Poslije toga još jedno tri dana da se primi k znanju informacija, s konsenzusom. Pa onda još nek malo odleži kod Zvizde na stolu, da nadodje... Šta će drugo nego krasti u ovakvoj državi.
Koliko su nam susjedi bolesni to je sitnica sto ste nanjusili
Koja propaganda i providno podmetanje hahahaha. Muslimani drze u saci Mektica zbog optuznice za ratne zlocine koje je pocinio u Prnjavoru, pa jadnik mora ispostovati i ove namjestene i primitivno organizirane afere. Jadno.
Ti nasi bajni susjedi, pa gdje bi oni?
I šta će biti ako je afera ipak izmišljena,hoce li netko odgovarati,hoce li Mektić više meketati?
@branitelj Ma sao ce mu izvaditi optuznicu za ratne zlocine iz ladice i kraj!